Roma, 1 de desembre 2012.

Volia escriure una carta, però significa simplement paper, volia posar-hi alguna lletra, però aleshores ja havia fet una lettera sencera. Al final volia posar-la en un sobre i després llençar-la a la bústia, però resulta que primer l’havia de posar al busta i després llençar-la a la casetta delle lettere.

Així doncs, aquí teniu el paper ple de lletres, que han arribat potser dins un busta blanc envoltat d’altres cartes blanques. Un embolic de traduccions per la pobre mare que ens va fer germans.
Explícitament vem acordar una cosa així com no fer tan explícita la nostra correspondència. Però des que sóc aquí, implícitament em noto lligada a vosaltres així que no puc més que dirigir-m’hi d’una manera explícitament explícita. Mare meva, quanta explicació explicada explícitament!

Com que me les trobo a l’autobús, he pensat en fer-me monja, però no entenc com despres de tantes vegades, encara m’agrada tant fer l’amor, una i altra vegada, follar, fer sexe, acariciar, xupar, llepar, penetrar…més i més vegades! De totes maneres, no sé pas si m’acceptarien.

Ja sé que les nines tenen la pell fina i tersa, sense ni una arruga, PERÒ alguns barris i cases de Roma em fan sentir com un nina passejant-se per una botiga plena de cases de nines totes juntes i ordenades. És curiós perquè en aquestes cases sovint hi viu realment algú, no és un decorat, hi viuen, però per més que ho penso no m’ho imagino, qualsevol exemple em semblaria insuficient per viure allí, no prou a l’altura. Són cases fetes per mirar des de fora i somniar com deuen ser per dins i lo meravellós que seria viure-hi, però no per viure-hi. Com es pot viure en una casa de nines? Si no s’hi cap! O potser això és Roma des de la meva perspectiva, des dels meus ulls. Com un decorat per a nines. Molt divertit per jugar-hi, però ENCARA no és DE VERITAT.

Quina tonteria, les nines TAMBÉ són DE VERITAT. Incloses les nines-monges que diuen que no fan l’amor.

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: